Ko je CompanyWall business?

CompanyWall doo je renomirana bonitetna kuća osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprijede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima.

Osim toga bavi se provjerom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom financijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Naše višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćujemo kroz uspjehe na četiri različita tržišta u Evropi.

CompanyWall business mapa poslovanja

Šta CompanyWall radi?

Svjesni smo koliko veliki značaj i neprocjenjivu vrijednost imaju provjerene informacije uz koje su poslovni subjekti upućeni u aktuelne lokalne i globalne događaje i trendove u savremenom poslovanju. Nakon višegodišnjeg iskustva znamo šta je tačno potrebno jednoj savremenoj kompaniji koja želi osigurati transparentno i sigurno poslovanje.

CompanyWall je pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih kompanija.

CompanyWall - financijski asistent

Svjesni smo da povećanje transparentnosti ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regiji sigurnijim poslovanjem, odnosno svođenjem rizika na minimum. Pouzdane informacije su danas jedan od najvažnijih faktora uspješnog poslovanja i zato je naša misija da ih učinimo dostupnim što većem broju naših klijenata.

Iskustva i sugestije naših korisnika su nam veoma važni. Zato u CompanyWallu vjerujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo sa financijskim asistentom CompanyWall Business zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unaprjeđenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.

Naš zadatak je da Vam pomognemo da donesete pravu odluku uz tačnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. CompanyWall Business financijski asistent

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje kompanijama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije.

Jedino na osnovu bonitetne ocjene, koja se dobije posebnom metodologijom i analizom financijskog izvještaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svjedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih financijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su našoj bonitetnoj kući dostupne na osnovu ekskluzivne saradnje koju već godinama unazad uspješno ostvarujemo sa Agencijom za privredne registre.

Posjedovanjem certifikata, kompanija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobiva svjedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posjedovanjem ovog certifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz financijskog i ekonomskog aspekta.

Certifikat bonitetne izvrsnosti
CompanyWall certifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog rada kompanije. CompanyWall business certifikati bonitetne izvrsnosti

Misija CompanyWall business

Sa našim klijentima gradimo i održavamo dugoročnu saradnju kroz ponudu jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtjevima. Vrhunskim kvalitetom usluga, dostupnošću i pouzdanošću, ulijevamo sigurnost i povjerenje. Svim našim korisnicima, saradnicima i partnerima na tržištu pristupamo sa brigom i poštovanjem.

Nastojimo da zadovoljimo njihove specifične potrebe jer na taj način svi napredujemo. Prihvaćamo ličnu odgovornost i uvijek težimo da budemo drugačiji, bolji i da potičemo napredak. Mi smo lojalni, iskreni i direktni prema našim klijentima i partnerima.

Misija kompanije CompanyWall je da primjenom savremenih metoda pomogne klijentima da povećaju intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

Vizija CompanyWall business

Cilj je ne samo da se uvode nove poslovne navike i trendovi, već i da se predviđaju i kreiraju.

CompanyWall posluje u korak sa vremenom koje dolazi i pruža uvid u podatke o vašim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima uz dostavljanje finalnog proračuna bonitetne ocjene po konkurentnoj cijeni, bez ograničenja upotrebe.

Vizija CompanyWall business platforme je aktivno učešće u unapređenju tržišta u Bosni i Hercegovini i postavljanje viših standarda u oblasti poslovanja, trgovine i investicija.

CompayWall usluge

Naš zadatak je da vam pomognemo da donesete pravu odluku pri odabiru uz tačnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće saradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti, sada su vam dostupne na jednostavan, pregledan i pouzdan način, uvidom u obrađene financijske podatke svih koji posluju na bosanskohercegovačkom tržištu.

Za razliku od ponude konkurenata, naša usluga se ne produžava automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sistemu za tri korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje kompanija koje sami izaberete se automatski ažurira na nedjeljnom nivou.

Bez dodatne doplate, dostupan vam je popis svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih obavijesti koje se tiču vaše interesne grupe koju možete sami da formirate.

U svakom trenutku jednostavnim logiranjem možete saznati i koja su lica zainteresirana za vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Pogledajte proizvode

Pristup portalu CompanyWall omogućava da obogatite svoje poslovne podatke praćenjem aktivnosti svih poslovnih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite kontakt i saradnju.

Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaća kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetni izvještaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti kompanije i njenom sigurnom poslovanju