Šta bonitetni izvještaji podrazumijevaju?

Bonitetni izvještaj CompanyWalla predstavlja precizan i pouzdan obline skup poslovnih informacija, neophodnih za donošenje poslovnih odluka na savremenom tržištu. CompanyWall klijentima nudi najveću bazu podataka o poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini i regiji (Crna Gora, Hrvatska, Srbija i Slovenija). Naša najbolja preporuka su desetine hiljada naših aktivnih klijenata.

Financijski izvještaji su namijenjeni svim biznismenima koji žele brz i jednostavan uvid u pouzdane i koncizne podatke o svom poslovnom okruženju. Samo nekoliko klikova mišem pruža jasan i tačan izvještaj o poslovanju vaših klijenata, potencijalnih saradnika i konkurenata. Izvještaji sadrže sve što vam je potrebno kako biste stvorili pravu sliku o poslovanju kompanija koje vas zanimaju, kao i da sa distance utvrdite kako biste mogli unaprijediti svoje poslovanje.

Bonitetni izvještaj vam dostavljamo u PDF formatu koji ujedno predstavlja i vaš portofolio - skup svih reprezentativnih kvalifikacija vašeg poslovanja, koji možete predstaviti svojim poslovnim partnerima i saradnicima.

Uz naše podatke postanite pametniji, jer to je jedina investicija koja ne može da propadne! CompanyWall bonitetni izvještaj

CompanyWall Smart podaci

Bonitetni izvještaj CompanyWall business sadrži podatke koje možemo da podijelimo na:

  • Podaci o kompaniji - naziv, kontakt, rukovodstvo, pravna forma, nekretnine u vlasništvu, aktivne hipoteke i još mnogo toga
  • Vlasnička struktura - struktura do krajnjeg vlasnika, vlasnički udjeli, promjene u vremenskoj liniji
  • Financijski podaci - bilansna stanja, poslovni prihodi i kratkoročne i dugoročne obaveze i potraživanja, analiza financijskog položaja sa parametrima stabilnosti, poreske obaveze, mjenice i zalozi
  • Računi i blokade - aktivni računi, vrijeme provedeno u blokadi, uplate iz inostranstva
  • Bonitetna ocjena - Trenutna bonitetna ocjena sastoji se iz statične ocjene koja se dobije ukrštanjem najznačajnijih pokazatelja iz godišnjeg izvještaja i dinamične ocjene koja je promjenljiva zavisno od okruženja, poslovnih odluka i okolnosti. Pokazuje uspješnost vaše interakcije sa nepredviđenim poslovnim izazovima, tj. vašu poslovnu inteligenciju.
    Kapacitet za bonitetnu ocjenu pokazuje mogućnost napretka u viši bonitetni razred uz CW konsultacije
  • Sudski postupci - Broj sporova, legitimacija u postupku, vrijednost spora i arhiva presuda
  • Grafički prikaz - Analize financijskih podataka, financijski i poslovni usponi i padovi prikazani na vremenskoj liniji
  • Konkurencija - Popis svih kompanija koje se bave istom djelatnošću, najuspješnije i najneuspješnije kompanije koje se bave istom djelatnošću u Bosni i Hercegovini i regiji, kao i podaci o njihovom poslovanju
CompanyWall bonitetni izvještaj prikaz podataka

CompanyWall Bonitetni izvještaj – budućnost poslovanja

Bonitetni izvještaj omogućava ljudima i organizacijama da postignu više. Nekada je bio namijenjen praćenju rezultata radi postavljanja ciljeva za budućnost. Danas se taj fokus bitno promijenio. Klijenti više ne određuju ciljeve uz bonitetne izvještaje već u velikoj mjeri predviđaju buduće korake. Pristup internetu i tehnološka revolucija omogućili su nam više načina na koje možemo da upoznamo klijente i razumijemo njihovo ponašanje. Naš dojučerašnji zadatak da pronađemo ispravne informacije, danas je da se ne izgubimo u njima.

Bonitetna kuća CompanyWall je tu da pomogne klijentima da preuzmu kontrolu nad podacima kojima raspolažu, prepoznaju prednosti i mane područja koje istražuju i na taj način unaprijede upotrebu podataka u cilju proširenja poslovanja, ostvarivanja sigurnije saradnje i produktivnijeg praćenja konkurencije.

Bonitetni izvještaji CompanyWalla se primjenjuju ne samo na donošenje sigurnijih odluka i analizu poslovanja konkurencije i saradnika u prethodnom periodu, već i za procjenu budućeg poslovanja. Svrha ovih izvještaja je brže proširenje poslovanja i maksimalna optimizacija korištenja izvora.

Moderno poslovanje spremno je da pretrpi dramatične transformacije vođene događajima koje su prije samo nekoliko decenija bila u domenu naučne fantastike. Dozvolite da naši algoritmi umjesto vas pronađu i logički ukrste podatke i da vas snabdijemo momentalnim pristupom informacijama koje je putem internet pretrage veoma teško ili potpuno nemoguće pronaći.

Mi pažljivo osluškujemo kako tržište diše, znamo koje su vaše potrebe, interesovanja i očekivanja. CompanyWall bonitetni izvještaj USB

Bonitetni izvještaji i trendovi budućnosti

Da biste razumjeli kuda se kreću trendovi, analitičke usluge kompanije Harvard Business Review zatražile su više od 600 globalnih kompanija i IT donosioca odluka da prenesu svoja razmišljanja o tome kako će posao izgledati do 2040. godine. Analize sugeriraju da će razvoj organizacionih struktura i stvaranje efikasnih timova i dalje biti unutar glave, kao što će se odlučivati i kako iskoristiti najbolju tehnologiju za napredak.

Stvar je postala jasna tokom istraživanja: u poslovnom okruženju sve je složenije, a lideri sve više priznaju da sada moraju planirati budućnost. Uprkos zabrinutosti da bi automatizirani sistemi mogli da ostave ljude bez posla, istraživanje pokazuje da će tehnologija na kraju doprinijeti otvaranju više novih radnih mjesta. Zapravo, mnogi vjeruju da će tehnologija funkcionirati u partnerstvu sa ljudima koji dolaze do pametnijih strateških odluka koristeći produktivnu komunikaciju i saradnju između organizacija.

Smanjite stres zbog neizvjesnosti i stvorite efikasnost uz CompanyWall pametne podatke!
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaća kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetni izvještaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti kompanije i njenom sigurnom poslovanju