CompanyWall business

Trudimo se da Vam omogućimo nesmetan i transparentan rad jer uz naše usluge možete lakše da se zadužujete. Certifikacija CompanyWall business Vaša je karta za ulazak na poslovno tržište, ukoliko ste relativno nepoznati, jer se investitori oslanjaju na ocjenu rangiranja, a ne na "prepoznavanje imena". Dobar bonitetni rejting je najbolji marketinški alat za Vašu kompaniju.

Primjenom savremenih metoda zadovoljavamo zahtjevne potrebe tržišta, ali i one individualne i specifične potrebe klijenata, s ciljem unaprjeđenja intelektualnog kapitala, poslovnih performansi, profitabilnosti, likvidnosti i produktivnosti poslovanja u Bosni i Hercegovini.

Svakodnevno pomažemo razvoj financijskog tržišta u Bosni i Hercegovini, dok razvrstavanjem klijenata u bonitetne razrede minimaliziramo rizike poslovanja za različite poslovne subjekte i olakšavamo investitorima razumijevanje kreditnih rizika različitih dužnika.

Saznaj više
CompanyWall Business

CompanyWall business region

Obogatite svoje poslovne podatke

U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete da saznate i koji su subjekti zainteresirani za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj kompaniji. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocjenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.

Saznaj više
CompanyWall Business region

CompanyWall Web - API

Interfejs aplikacijskog programa API je skup rutina, protokola i alata za izgradnju softverskih aplikacija. U osnovi, API određuje kako softverske komponente treba da komuniciraju. Osim toga, API se koristi za programiranje komponenata grafičkog korisničkog interfejsa (GUI).

API, poznat kao interfejs za programiranje aplikacija, je integracijska spona između platformi treće strane za aplikacije za pristup njihovim karakteristikama i uslugama.

Drugim riječima, API isporučuje vaš zahtjev za informacije operativnom sistemu i tada vam vraća svoj odgovor.

Na primjer, kada pokrenete postupak autorizacije API-ja i želite da pristupite drugoj aplikaciji, poput Dropboxa, API će omogućiti drugoj aplikaciji poput Worda Online za pristup datoteci Dropbox za uređivanje.

Saznaj više
CompanyWall proizvodi - API
Bonitetna ocjena CompanyWall

Bonitetna ocjena

Skup standardiziranih podataka koji obuhvaća kompletno poslovanje poslovnog subjekta

Financijski asistent bonitetne kuce CompanyWall

Financijski asistent

Uvid u kompletne financijske podatke kompanije kako bi razdvojili pouzdane od nepouzdanih partnera

Bonitetni izvještaj CompanyWall

Bonitetni izvještaj

Jednostavan i precizan uvid u najvažnije podatke o poslovanju kompanije

Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall Business

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Potvrda bonitetne kuće CompanyWall o uspješnosti kompanije i njenom sigurnom poslovanju